Dimineaţa pe gârlă

Dimineaţa pe gârlă
Pe Dunare acum vreo 35 de ani

luni, 13 septembrie 2010

Viata de pescar, merita traita !!!

Ferice de cei care au avut parte de aceasta mica expeditie pe Dunare. Toate imaginile aduse de ei sunt la superlativ. Cand esti in asemenea imprejurari fericite, uiti de toate relele din lume si iti incarci bateriile biologice pentru foarte mult timp de acum incolo. Daca aveti ocazia repetati aceste iesiri si cum spunea cineva ,,PESCARUL TRAIESTE CATE ZILE I-A DAT DUMNEZEU< PLUS ZILELE CARE A FOST LA PESCUIT" Adevar a grait !
Nea Gigel a fost si este cel pe capul caruia cade curatatul, pregatitul si servitul (voua) a Preparatelor din peste. Frate multi a mai curatat. Bucurati-va ca este in grupul vostru si respectati-l cum se cuvine. Merita! Am vazut ca v-au atacat tantarii, veneau nori de insecte, daca nu erati echipat corespunzator...Frumosi amandoi cainii, au participat si ei la petrecerea voastra. Sunt ai locului? Mi-au placut mult de tot nuferii galbeni, florile mov cu pistil galben, lebedele si puii lor. Deasemenea salbaticia malurilor este unica si atragatoare in acelasi timp. Spritul pe care l-ati facut aduce comfirmarea faptului ca toate grijile zilnice au disparut si asta este ceva benefic pentru voi. Ioaneeeeeeeee, gratar, bere, vin, tarie, atmosfera frumoasa, unde este mai bine decat la un pescuit cu prietenii. Chiar daca ochi sunt mai micuti dupa cateva ore de petrecere si urmeaza somn de voie, cred ca toate acestea isi au rolul si rostul lor in viata. Ferice de cei care stiu sa se bucure de asa ceva. Referitor la somnic, ferice de nea gigel ca poate sa doarma in barca in timpul plutirii acesteia pe Dunare. Merita cu prisosinta si putina odihna acest minunat om. Astept sa vad si clipurile si doresc si ceva povestiri de la aceasta drumetie pe Dunare. Multumesc voua ca ne-ati adus Dunarea langa noi si lui ION pentru oficiul de ,,OPERATOR IMAGINE'' Stie el ce vreau sa spun. Inca odata mii de felicitari si poate daca vrea Doamne-Doamne voi avea sieu ocazia (cu asentimentul vostru) sa fac perte macar cateva zile, din aceasta minunata colectivitate pe care o reprezentati. Multa multa, sanatate va doresc!!!

Un comentariu:

  1. Multumiri ,nene Iorgule,in urma unei discuti cu Cristi,am stabilit ca eu sa postez pozele si m-am incapatinat sa le postez pe toate,,cred ca nu o sa termin nici miine cu toate, tinind cont ca am incarcat poate 25% din cite sint (poate reusesc pina la sfirsitul saptamini sa includ si clipurile) miine Cristi pleaca iar in Delta citeva zile si vor fi iar poze noi.Cit despre nea Gigel,o spun oricind si oricui,,ma bucur ca l-am cunoscut ,(pescuim impreuna de vreo 16,17 ani doar pe Dunare),este unul din mari titani in viata,in ale pescuitului pe Dunare de la care am invatat multe,sa ii dea Dumnezeu sanatate

    RăspundețiȘtergere