Dimineaţa pe gârlă

Dimineaţa pe gârlă
Pe Dunare acum vreo 35 de ani

sâmbătă, 2 octombrie 2010

Iesire 20 si ceva septembrie 2010

O intilnire cu prieteni pe girla ,putin pescuit si multe intimplari
http://www.youtube.com/watch?v=_gm8Fft5Rk0

20 de comentarii:

 1. Frumos nea Ioane!Sunt "invidios" pe dumneata,pentru momentele frumoase pe care le traiesti!Sa ai parte de cat mai multe si odata cu tine si noi de imaginile si informatiile pe care ni-le transmiti!

  RăspundețiȘtergere
 2. Da, frumoasa iesire, mai greu cu plecatul; mi-a spus azi nea Gigel cum v-a scos din "rahat"; mare om ala care a inventat plasticul, mai tare ca poxipol-ul.

  RăspundețiȘtergere
 3. Mare om nea Gigel! da ce te faci cu Ion , poate se lecuieste odata ca cel putin pe mine ma traumatizat psihic.Pana si catelul care l-a insotit toata iesirea are mai multa minte.

  RăspundețiȘtergere
 4. faraoane(marius)trimite-mi te rog datele tale de contact pe pandele_marinel@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere
 5. Lasa ma Mariene ,asa se aduna amintirile si bune si rele ,ia zi cind plecam,ca vad ca o ia crapul cu toata apa asta mare si cam tulburica.Vine pe vatra de iarna ,simte ca se schimba timpul si se trage la culcus,promit ca de la iesirea urmatoare, nu te m-ai traumatizez.

  RăspundețiȘtergere
 6. Problema e ca am mina fisurata si nu pot sa fac nimic,nici sa mulinez macar (pot sa dau doar la undita )

  RăspundețiȘtergere
 7. Abia ai o scuza sa nu mai dai la peste.
  de plecat am putea sa plecam vineri,dar se anunta si vreme rea si ploioasa, apa are variatii destul de mari in perioada aia , in plus de asta pe 06.102010 pleaca nea Petrica cu ai lui,tot pe data aia pleaca si Pana cu ai lui,de o sa ajungem sa stam la coada sa dam la peste.
  Ar mai fi varianta -saptamana viitoare plecarea miercuri noapea-joi dimineata ora 3-4,joi este si sarbatoare mare14.10.2010 si asa am mai putea rezolva anumite treburi, dar daca te mananca rau o putem face saptamana asta , mai vorbim.

  RăspundețiȘtergere
 8. Te ansteziezi cu niste cornata si nu te mai doare nimic.

  RăspundețiȘtergere
 9. Daca e vorba de cornata mai luati o masina cu voi, asa pentru orice eventualitate, sau neaparat un seif la care nea Ion sa nu cunoasca cifrul si in care sa puneti cheile de la masina.

  RăspundețiȘtergere
 10. Mai bine venim cu trenul sau in seif tinem bautura.

  RăspundețiȘtergere
 11. Saptamina viitoare e timpul m-ai bun ,poate ma m-ai refac si eu pina atunci,,daca ne intilnim cu Petrica se lasa cu baute grele,mai bine asteptam sa se intoartca ei acasa.
  link : http://www.memo.ro/meteo/meteo.php?loc=W15335&tip=2&s=1

  RăspundețiȘtergere
 12. Ti-a iesit un porumbel din gura !
  PACATOSUL ADEVAR GRAIESTE.
  Atunci asa ramane,plecarea miercuri spre joi, de Sf. Paraschiva.

  RăspundețiȘtergere
 13. Cum va atrage garla asta ca un magnet!..Morti, copti, rupti...numai acolo va e gandul :)))
  Va salut pe toti.
  Nea Ion, multumesc pentru poze. De la borsul de dimineata n-ai gasit nici una? :)
  Marian, ti-am trimis un e-mail ;)

  RăspundețiȘtergere
 14. De la borsul de dimineata m-ai sint 2 clipuri care m-au facut sa o las m-ai usor cu bautura(ca eram pulbere cind mai filmat)probabil le voi pune si pe alea vreodata pe blog ,dar deocamdata i-mi e cam rusine de mine ,de ce panarama pot fi.Eeeee dar astea sint amintiri(m-ai am un clip, cu mine baut pe girla ,poate vreodata voi face un mix cu ele.Sint bune uneori si intimplari dinastea pentru a stabili un echilibru interior ,atunci cind o iau uneori razna.

  RăspundețiȘtergere
 15. Marius , multumesc de mail !
  In ce te priveste nea Ioane daca consideri ca in prima noapte (dimineata) ai fot panarama, in noaptea a treia nici nu ai "calificativ" , si imi pare bine ca dovezile de cum faci la bautura nu imi apartin ,ca ai fi crezut ca le infloresc. Si nu o mai da in sus si in jos cu, "astea sunt amintiri" , ca de ceva timp numai "amintiri" din astea ai.

  RăspundețiȘtergere
 16. Mi se trage , de la stresul din ultimi ani si de la muzica asta veche,dar asta e problema mea, nu are rost sa facem atita caz acuma.

  RăspundețiȘtergere
 17. m-am uitat mai atent la poze si mi-am dat seama ca eu nu apar in peisaj;

  RăspundețiȘtergere
 18. Poze a facut Marius de la Constanta,eu nu cred ca am facut vreo poza.

  RăspundețiȘtergere
 19. Mea culpa Cristi. A fost asa de linistita seara cand ai sosit tu ca am uitat de aparatul foto :)

  RăspundețiȘtergere
 20. Pai era liniste ca bolea nea Ion in cort, era ranit la o aripa, ca urmatoarea seara iar a luat-o pe ulei, de-a busit masina si a spart radiatorul

  RăspundețiȘtergere