Dimineaţa pe gârlă

Dimineaţa pe gârlă
Pe Dunare acum vreo 35 de ani

luni, 13 septembrie 2010

Expeditie bratul Sf.Gheorghe pina la Sfintu Gheorghe varsare


Din partea mea prea multe vorbe ,,sint de prisos,,lasam imaginile sa vorbeasca,multumesc lui Cristi de la Tulcea si lui nea Gigel ca au avut puterea de a duce gindul meu m-ai departe si eu le multumesc pentru imaginile superbe captate,FOLOSITI CU INCREDERE FUNCTIA (de marire a imaginilor ,pentru a vedea splendoarea deltei).Am incercat sa postez pozele in ordinea in care au fost facute.Clipurile sint facute la o rezolutie destul de buna si prefer sa le postez pe YOUTUBE (deoarece acolo avem rezolutie m-ai buna)Clipuri sint multe iar Cristi a reusit sa surprinda citeva povestiri ale unui batrin pescar de Dunare (nea Gigel) si multe ,multe peisaje superbe.0

9 comentarii:

 1. Mai Cristi ,,pai aici sint niste poze de dai in bilbiiala,frumusete mare,frumoasa tare delta asta a noastra,,unele pot fi facute si postere, asa sint de frumoase

  RăspundețiȘtergere
 2. Asa poze frumoase si in detaliu, nu am vazut pana acum pe nici un site pescaresc.Cu toate ca nu am fost pe garla si nici in Delta, datorita pozelor lui Ion am cunoscut si eu Dunarea si Delta.Oricum, blestemat sa fii (in sensul de sa nu ai liniste in nici un an daca nu mergi pe garla )ptr ultimele poze cu "cina ce-a de taina" formata numai din bibani grei la gril.Am facut greseala sa ma uit la poze si acum imi lasa gura apa...:)
  Sanatate Ioane !

  Marius.

  RăspundețiȘtergere
 3. Sa traiesti Marius,ce sa zic ? daca i-mi plac mie pozele? dar altora ? da ce zici daca aveam un aparat de calitate,dar va veni si ala ,sa vedem piciorul tintarului in poza.
  Sanatate
  Pa

  RăspundețiȘtergere
 4. Felicitari lui Cristi ! E un fotograf de exceptie.A stiut exact ce sa capteze in poze.Mai ales ptr noi, astia de n-am pus piciorul inca in Delta sau la Dunare.Bravo !

  RăspundețiȘtergere
 5. PS: Multa sanatate lui Nea Gigel !

  Marius.

  RăspundețiȘtergere
 6. Sanatate Marius ,ii transmit azi lui Gigel
  Numai bine ,sa traiesti
  Pa

  RăspundețiȘtergere
 7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 8. Cristiana Chriss:
  "multa sanatate protagonistilor"
  ............................................

  multumesc Cristiana, urarea ta a venit la fix; zilele trecute m-am captusit cu o pneumonie si acum sint sub tratament; si cum sint in concediu medical nu am altceva de facut decit planuri pentru sezonul 2012.

  RăspundețiȘtergere