Dimineaţa pe gârlă

Dimineaţa pe gârlă
Pe Dunare acum vreo 35 de ani

joi, 2 septembrie 2010

Uite nea Iorgule ,alti nebuni ,nu numai noi, pozele sint facute ieri in zona Tulcea




3 comentarii:

  1. Sunt curios nevoie mare, de unde sunt ei, cati sunt, de cate zile plutesc pe fluviu, cum au facut pluta, de unde vin si pana unde merg. Poate vom afla raspuns la toate intrebarile noastre.

    RăspundețiȘtergere
  2. Azi s-au intilnit cu cei cu pluta ,s-au intilnit la varsare la Sfintu Gheorghe ,ce mi-au spus si mie din viteza ,pe seara vor m-ai fi detali,pluta e construita in Germania ,e de fapt un mic ponton,are acte ,autorizari si Casca inclusiv ,au venit cu ea niste nemti pina la Portile de Fier unde au predato unor tipi din Timisoara (probabil prieteni) acum sint cu toti la Sfintu Gheorghe ,cu Gigel si Cristi la o bere , ce am inteles eu ,,e ca vor sa o vinda ,cu motor cu tot,eu stau aici si comentez si astia se plimba pe girla,pai asta e viata ?
    revin cu amanunte diseara.

    RăspundețiȘtergere
  3. Completare,da, pe pluta erau 3 nemti si 2 romani ,printre care si o fata,au plecat acum 1 luna de la Portile de Fier(Cristi nu crede, el zice ca pluta asta a m-ai vazuto si anul trecut in capatul la 36).Eu nu stiu nimic,eu am insistat pe subiect deoarece si noi am avut aceasta idee cu coborirea,iar intimplarea a facut ca alti sa reuseasca acest lucru chiar in perioada cind si noi vroiam sa facem coborirea.
    restul e can,can,vorba cuiva

    RăspundețiȘtergere