Dimineaţa pe gârlă

Dimineaţa pe gârlă
Pe Dunare acum vreo 35 de ani

sâmbătă, 11 septembrie 2010

Sorprodan e FRUNTEA

Unii alearga sute de km sa vada culoarea si sa simta mirosul la un PESTE!!! mai sunt si altii, respectiv Sorprodan, care era considerat un balbait si un anlfabet , de catre inginerul in ale scorburilor mugegaite din ramasitele de paduri care au ramas in Romania, respectiv sorin 162. Sorprodan a fost luat la mistou de asa zisii pescari din Baia Mare (ce legatura au spargatorii de lemne cu Delta- nu stiu), si cand a postat baiatul imaginea cu barca pe care a luat-o, i-au zis fraierii, ca mai bine lua o drujba.
Dar iata ca investitia baiatului, a inceput sa dea roadele la care ma asteptam. In ultimul timp il cam gaseste pe PESTE si din postarile lui in topicul Dunarea, aduce comfirmare faptului ca la mijlocul fluviului Dunarea, rezultatele sunt mult mai bune decat unde se duc toti Baimareni si acolitii lor. Sa iesi o data pe an la pescuit si apoi sa dai sfaturi tuturor, trebuie sa fii cel putin oligofren! Aceasta afimatie este facuta la adresa asa zisilor moderii, sebastian si sorin 162 din site-ul Infopescar Tv
Prodane felicitari din suflet si multe, multe, multumiri lui Ion pentru acest blog, unde putem sa ne spunem sincer parerile si fara interventia mancatorilor de kkt.

4 comentarii:

  1. De felul meu nu prea intru in polemici,indiferent pe ce tema,dar e pacat sa vad ca o comunitate de pescari a carui scop este de a impartasi unii cu altii cunostinte si de a invatza unii de la altii se transforma intr-o chestie ce nu ne face cinste indiferent de acuzele ce se aduc unora sau altora.Asadar eu fiind neutru nu pot decat sa constat o decadere a respectului,ca sa nu mai vb de limbaj,dar in fine e problema persoanelor in cauza iar in ceea ce-l priveste pe sorprodan poate nu e el cea mai elevata persoana dar merita in primul rand respectat pt ca e om ,pt ca e pescar,iar faptul ca merge des la pescuit si vine cu informatii proaspete benefice celor ce merg din cand in cand pe balta! Bravo sorprodane!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sanatate,da ,Sorin de la Dabuleni e unul din fruntasi si ca el m-ai sint multi ,care locuiesc aproape de girla si pe care o viziteaza aproape zi de zi si pentru care 10,15 kg de peste prins la lanseta pe zi ,,e ceva normal si m-ai sint multi pescari care nu au nici-o legatura cu net-ul,pescari care poate nu se exprima 100% gramatical,nu esti obligat sa ai nota 10 la gramatica ca sa pescuiesti pe EA,e uman sa inteleg categoria asta de oameni (din care provin si eu),dar e de condamnat atitudinea unora care ne privesc de sus.Blogul asta a luat fiinta tocmai din acest motiv.Nu vreau sa detaliez iar motivele care m-au determinat sa limitez postarile pe forumul Infopescar Nu vreau ca postarile mele sa fie cenzurate de uni oameni care eu ii consider simpli turisti in delta(nu condamn postura de turist si le urez sejur placut,atunci cind vor merge in Delta)dar cind titulatura de turist (pe buna dreptate) e asociata cu aroganta, cu aerul de superioritate si statutul de moderator,e bine sa te retragi si eu asta am incercat sa fac.Eu unu, incerc cu acest blog sa imi ofer libertatea mie si iubitorilor de pescuit de a posta fiecare ce doreste,despre pescuit ,fara a fi cenzurat de un moderator arogant si gretos. Blogul ,prin constructia lui,poate sustine 100 de sponsori si e liber oricine sa devina sponsor. Eu unu sint bucuros de alegerea facuta.Nu vreau sa omit un lucru:Sebastian, Gor 965 si toti ceilanti moderatori de pe Infopescar sint niste tineri de calitate,care au inteles din mers titulatura de moderator si pe care ii salut cu respect oricind.Cit despre Sorin,ii multumesc lui Google ca ne ofera posibilitatea sa ne exprimam liberi (si sa nu fim la mina unora ca el)

    RăspundețiȘtergere
  3. Da,da ,da asa este ,adevarat cam tarziu am citit si eu aceste comentarii ,dar ,da asa este....

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma alătur şi eu afirmaţiilor prin care ... Sorin Prodan, e recunoscut ca fiind un pescar sportiv atât norocos cât şi probabil talentat.
    Din nefericire, la un moment dat au prevalat invidia şi răutatea unora - (ce nici măcar azi nu au renunţat la un comportament incalificabil)- pe un forum ce nu mai face demult obiectul atenţiei multor pescari sportivi.
    Dovadă stă faptul că pe topicul " Delta Dunării" de un an de zile nu s-a mai publicat nimic relevant.
    Sunt convins că acest topic nu va mai fi decât istorie !
    Păcat că doi indivizi, ale căror nume nici măcar nu merită a fi amintite, au reuşit să demobilizeze comunitatea iubitorilor deltei, ce împărtăşeau din experienţa lor multor altor tineri pescari.
    Personal, am rămas dezamăgit şi regret sincer că m-am implicat până mai acum un an în urmă, la a posta pe acel forum despre care faceţi amintire mai sus.
    "Sorprodane", aproape că de multe ori te-am invidiat pentru rezultatele tale, dar după cum bine ştii le-am împărtăşit şi altora. îţi doresc să o ţii tot aşa şi de acum înainte !!!

    RăspundețiȘtergere