Dimineaţa pe gârlă

Dimineaţa pe gârlă
Pe Dunare acum vreo 35 de ani

joi, 7 iulie 2011

FIlmulete de la iesirea din 22-26 iunie 2011

Salutare dragi prieteni,
Desi nu am participat la aceasta iesire, o sa postez filmuletele in numele lui Costel, cel care a filmat, le-a editat, le-a denumit si m-a "insarcinat" pe mine cu urcarea lor pe youtube. Pentru ca si asa pagina principala este supraincarcata de fotografii si filme, o sa postez doar legaturile catre filmulete si le puteti viziona fiecare cum credeti de cuviinta, intr-o fereastra noua...etc...

PS: multumesc inca o data lui nea Vasile pentru permis si bineinteles si celorlalti care au facut posibila intrarea lui in posesia mea in cele din urma: Marian, Costel....multumesc.

1.Reintalnirea cu Nea Vasile pe garla la un pahar de bere



2.Marian cu nea Vasile "pescari de obleti"


3.Cu nea Vasile la umbra



4. La borsul de peste


5.Apus de soare cu Marian si Marius


6.La fasolea lui Marian (1)


7.La fasolea lui Marian (2)


8.
Toamna pe garla in iunie


9. Zgribuliti in jurul focului

9 comentarii:

  1. Salut Marius,te ajut si bag direct clipurile pe blog,sper ca nu te deranjeaza.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nea Ioane, puteam si eu sa le pun direct, dar am explicat de ce am preferat sa pun doar link-urile.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu e problema ,am retras eu documentarele politice integrale ,au ramas doar link-uri catre ele,dar despre pescuit putem posta orice informatie completa direct pe prima pagina.
    Multumesc pentru filme
    Sanatate

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie unu mi-a placut mult timpul ala friguros ,daca il compar cu zilele caniculare care fusesera inaintea frigului.

    RăspundețiȘtergere
  5. A fost un fenomen pe care nu imi aduc aminte sa il mai fi trait,in mijlocul veri cind aveai doar temperaturi de 35 de grade la umbra ,dintrodata cea mai mare temperatura sa fie de 13 grade. Mie unu mi-a placut .

    RăspundețiȘtergere
  6. Costele ,BRAVO nene, ai prins cele mai elocvente momente, daca prindeai si drilul din noapte ... era completa iesirea.Ura si tie Marius "Mic",(celalalt este "Mustaciosul" .
    SALVE CONSTANTA!

    RăspundețiȘtergere
  7. Mai Cristi ,mai spunene si noua cum mai e apa,sa mai limpezit?, care e treaba?

    RăspundețiȘtergere
  8. Simbata si duminica apa era limpede, acum nu stiu ca nu am fost sa vad din lipsa de timp. Am stat simbata pe Dunare, nimic, nici o miscare, am plecat pe 36 unde am prins 4 carasi mari; am dormit la cort pe 36, a fost grozav tinind cont ca a fost canicula, spre dimineata chiar a fost racoare; duminica am pescuit putin pe 36 fara rezultate, ne-am mutat pe Dunare unde am scapat un ciortan, in rest nimic, parca pestele a intrat "in pamint"; a fost una din acele iesiri in care stai si astepti, si astepti, si astepti, ... si astepti sa se intimple ceva, si nu se intimpla deloc.

    RăspundețiȘtergere
  9. NEA IOANE, decat sa postezi toata ziua buna ziua articole despre "ecomonie", mai bine deschizi un topic despre : - De ce nu trage CRAPUL vara asta?
    Dupa ce ca suntem suparati ca nu prea prindem peste si mai suntem stresati de grijile noastre cotidiene , ai putea sa bagi informatii ,solutii , stiri despre , "Cum sa-i dam de cap CRAPULUI"

    RăspundețiȘtergere