Dimineaţa pe gârlă

Dimineaţa pe gârlă
Pe Dunare acum vreo 35 de ani

luni, 28 martie 2011

Se pleaca pe girla sa ascultam cum creste iarba

Anul trecut sa dus, asa cum sau dus multi ani ,a inceput si anul asta ,bati din palme de citeva ori si se duce si asta ,asa cum se duce si viata.
Primavara Gigel are o vorba : mergem si noi pe malu girli sa ascultam cum creste iarba ,poate facem si o zama de urzici, poate coacem citiva baboi pe jar sau facem o fiertura de baboi, de o rachie ??????????? nu mai zic nimic,ce o da domnul ? apa ,vad ca sa suparat ,creste si face numai figuri ,,il incercam si la intinsura si la butuci ,un baboi ratacit gasim noi ,timpul se pare ca ne ajuta la sfirsitul saptamini .
Doamne ajuta la toti pescari

13 comentarii:

  1. Voi fi prezent, vineri si simbata daca vremea ramine frumoasa, sa vad cu ce ajung de la Dunare pina la tabara ca inca nu mi-am reparat bicicleta, nu am frine bune la ea dar pe dig cred ca merge ca e drumul drept; tinem legatura.

    RăspundețiȘtergere
  2. VII CU NEA VASILE , CA A ZIS CA O SA RAMANA SI EL CU NOI O NOAPTE-DOUA.IA LEGATURA CU EL.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma sunat nea Vasile ,aduce vineri vreo 3,4 kg de scrumbie ,tu ce zici Mariane ne ajunge ? sau trebuie mai multa ?daca crezi ca trebuie mai multa sunal tu si spunei cita sa ia ,dar eu cred ca ne ajunge ,ca luam si un berbecut de la ciobanita , l-am intrebat pe nea Vasile daca mai este vin dinala de asta toamna ,NU MAI E (era bun tare ) trebuie rezolvata problema cu un vin usor ,pestele maninca ,Mihai (de la Ilgani) avea juma de sac de ciortan azi ,luat la undita la rima la Dunarice.Cristi sunal pe nea Vasile si poti veni vineri cu el cu masina ,daca vrei ? sau vi cu a ta ? tu sti.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cristi ,ial ma si pe taicatu

    RăspundețiȘtergere
  5. Ne ajunge de ajuns. treaba ramane la udatura.... dar Dunarea este mare !

    RăspundețiȘtergere
  6. cel mai simplu pentru mine e sa vin vineri singur nu cu nea Vasile, sint legat de altele si nu vreau sa incurc pe nimeni ca inca nu stiu cam la ce ora o sa plec spre Nufaru; pe taica-miu o sa-l iau poate la vara, cind o sa am barca la apa si o sa fie cald, taica-miu e un partener bun de sprit, ii place vinul bun si dupa citeva pahare are un apetit verbal marit, adica vorbeste mult daca are cu cine purta o discutie pe diferite teme; luati-mi si mie un bidon de apa la 5 litri, DAR SA FIE DE LA MAGAZIN NU APA DE ACASA IN BIDON CU AROME CA ANUL TRECUT, am sa va sun sa ma asigur de apa, alcool nu cred ca o sa beau ca fac tratament (iau pastile si sedinte de fizioterapie) la cotul drept, ca de doua luni ma doare un tendon sau ceva pe acolo, vremea inca tine cu noi dar sa nu uitam ca e primavara si se poate schimba rapid; mai comunicam pina vineri.

    RăspundețiȘtergere
  7. pan pan spunea...
    Ne ajunge de ajuns. treaba ramane la udatura.... dar Dunarea este mare !
    ............................
    E masisoara ,dar nu e tulbure si asta e bine, pestele maninca

    RăspundețiȘtergere
  8. Mariane ia gratarul ala mare care l-am avut la revelionul pescarilor.

    RăspundețiȘtergere
  9. cum a fost nea Ioane iesirea pe garla...la mine a fost un dezastru...nu mai dau pe la cernavoda cat oi mai fii eu pescar...

    RăspundețiȘtergere
  10. ion gabriel spunea...
    cum a fost nea Ioane iesirea pe garla...la mine a fost un dezastru...nu mai dau pe la cernavoda cat oi mai fii eu pescar...
    ..........................
    .........................
    Sa prins ,pestele tragea ,daca stateai de el prindeai bine.
    Marian a luat vreo 10kg in prima zi ,sa prins si mai mare,maxim 4kg

    RăspundețiȘtergere
  11. Cristi baga si tu clipurile si pozele ,eu nu am facut poze.
    Cristi a filmat un dril la nea Gigel,asteptam sa il bage.

    RăspundețiȘtergere
  12. Cristi filmeaza acum si pozeaza cu o camera digitala fulHD ,, SCULA BETON

    RăspundețiȘtergere
  13. si noi am avut cu noi o scula buna tare,dar in afara ca ne-am filmat pe sprituri,n-am avut ce trage pe camera...braconaj la greu si fara nici o jena....era malul plin toata ziua de baieti cu halaul...da' atatia n-am vazut niciodata la un loc...sport national nu altceva...seara intrau si electricienii...si mai toata ziuainchideau gura canalului de apa calda cu plasele....se prindea ceva,dar chiar nu am avut chef de peste...un loc infect,imputit de'a dreptul,oameni prosti,si multi pe deasupra...n-am stat dec at pana duminica la amiaza,si eram hotarati sa mergem spre ilgani,dar se anunta vremea rea,asa ca ne-am intors dezamagiti acasa....clar ca nu-mi mai trebuie locul ala cat traiesc...

    RăspundețiȘtergere