Dimineaţa pe gârlă

Dimineaţa pe gârlă
Pe Dunare acum vreo 35 de ani

miercuri, 23 martie 2011

MANUAL DE SUPRAVIETUIRE

Scris de dl.Serban Derlogea
O carte cum n-ai mai citit… Viata e o jungla in care existenta ta fizica e mereu pusa in pericol, fara sa stii… mai mult, o calamitate se poate oricand intampla: un accident rutier, un cutremur, un atac terorist…
Stii ce sa faci in conditii de criza? Te-a invatat cineva, vreodata, cum sa supravietuiesti in conditii extreme? Se poate intampla ca lucrurile sa ia brusc o intorsatura neprevazuta si tot ceea ce ai construit o viata intreaga sa se naruie pentru ca n-ai stiut ce sa faci intr-un moment crucial.
“Manualul de supravietuire” nu este doar o carte. Este un ghid cu instructiuni precise. Pentru fiecare situatie posibila, ai o solutie pe care o poti pune in aplicare.
link:

8 comentarii:

 1. Ion Paun wrote...
  Cartea e fantastica,cred ca nu mai dorm in noaptea asta.O recomand oricui.

  RăspundețiȘtergere
 2. mi-am aruncat ochii prin cuprins si pare interesant; am s-o "rasfoiesc" sa vad si continutul.
  pentru toti: lectura placuta!

  RăspundețiȘtergere
 3. mi-e dor de o iesire pe girla, sa uitam de toate celelalte; mi-e dor de vara; mi-e dor de soare; mi-e dor de linistea baltii.

  RăspundețiȘtergere
 4. Intre 31 luna asta si 3 aprilie sintem in zona.(la butuci)in formatie completa

  RăspundețiȘtergere
 5. normal ca voi fi prezent; incerc un liber pe 1 aprilie, ca simbata asta lucrez, astfel as putea sa stau vineri si simbata daca vremea permite; trebuie sa-mi repar bicicleta.

  RăspundețiȘtergere
 6. vremea nu prea tine cu noi, daca apar modificari in programul vostru, adica daca nu mai veniti, da-mi de veste din timp

  RăspundețiȘtergere