Dimineaţa pe gârlă

Dimineaţa pe gârlă
Pe Dunare acum vreo 35 de ani

vineri, 15 octombrie 2010

Iesire 14 octombrie 2010 Marian si cei 2 Cristi(de la Tulcea si Ploiesti)

















24 de comentarii:

  1. Da, ieri soare, cald, copacii plini de culoare, serpii se intindeau la soare, frumos, azi 16 octombrie, intunecat, a inceput sa ploua usor si prognoza e in favoarea ploii, urit si peste toate crapul intirzie sa se arate, noroc cu nea Vasile ca mai spala rusinea si mai prinde cite ceva, asa la vreo 15 Kg.

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte frumos, natura, toamna in toata splendoarea ei. locurile dupa cum se vad in poza promit. aici pe timp uscat se poate ajunge cu masina mica(logan)? unde este aici? sau nu se spune? din tot ce am urmarit pe blog si pe youtube dl. vasile este un localnic? sau ma insel? poze la pesti sa ne mai treaca si noua dorul? va doresc tuturor multa sanatate! (ion serban, ploiesti).

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut nene Serbane,in zona Nufarul sint facute toate pozele, nea Vasile si Cristi sint localnici, baieti de nota 10,poti ajunge cu orice masina ,dar pescuitul la butuci aici e m-ai special(sint butuci extraordinar de multi si trebuie sa sti foarte bine locurile,,nu doar cele care nu agata ci si cele care tin peste, altfel nu m-ai scoti nici-o montura si nici peste, eu care am pretentie ca stiu zona si tot pierd in medie 10,15 plumbi la o iesire de 2,3 zile.

    RăspundețiȘtergere
  4. 17 octombrie; vremea s-a imputit rau, a plouat toata dimineata in zona; nu stiu cum s-a descurcat Marian sa iasa din padure, in cazul in care a plecat la ora asta; si fara sa ploua terenul era destul de moale de la ploaia de saptamina trecuta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Au reusit ,impinsa, cu crengi sub roti ,pe la 1 si ceva erau la bac.

    RăspundețiȘtergere
  6. -va multumesc pt informatie dl. paun! la nufarul n-am mai fost cam de 5-6 ani.mergeam asa:1) ajungeam la nufaru si o luam in stanga in amonte fara sa trecem cu bacul. si 2) treceam cu bacul si o luam tot in stanga unde sunt ceva locuri pana la ceatal.aveti dreptate pescuitul la butuci este putin mai special, mai greu de pe mal si mai usor daca ai barca! la prima varianta a locurilor de pescuit se mai poate ajunge la apa din cauza "maharilor" care si-au cumparat pamanturi in acea zona? stiti ceva? de litcov stiti ceva? va multumesc! sa auzim numai de bine! ( ion serban , ploiesti).

    RăspundețiȘtergere
  7. Povestea cineva ca a dat de el luna asta pe Litcov,dar e o informatie tip zvon (nu il cunosc pe om ) daca ai o barca cu motor ,poti faca un test pe Litcov ,cu masina la timpul asta nu recomand decit 4X4.dar, a mincat si va minca in continuare pe Dunare caras frumos si ciortan(ma refer la bucati pina in 1,5kg) pe linga mal la distanta intre 3 si 5m (bineinteles nu pe intinsura)ci pe locuri unde ai minim de la 1,8m adincime.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mai baieti, asa cum mi-am petreecut eu ultimile 4 zile , ne intalnim o data LA 20 DE ANI .
    Am trecut prin tot ce se poate trece la o iesire.
    Gratare de mistret, fasole cu scarita de mistret,bors de peste ,fripturi de oaie la disc,pescuit in tihna, vizite ale unor oameni deosebiti(vezi Cristi de la Tulcea si Nea Vasile)
    Soare cald-ploaie frig.
    Baie la "sulf"-baie de noroi de la inpins masina.
    Si multe alte intamplari!

    RăspundețiȘtergere
  9. A.B.R.D.D. = VARZA CU CARNE !
    Nimeni nu stie de nimeni, apropo nea Ioane harta pe care ai postat-o cu locurile de campare se zice ca este veche.

    RăspundețiȘtergere
  10. Amaritule ,sa nu ti se aplece,,pune si tu niste poze de la festin ca miine,poimiine o sa uiti,pozele ramin.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ai facut baie la Orasul de Floci ? m-ai e prelata acolo?

    RăspundețiȘtergere
  12. Marian ai primit mail-urile de la mine?
    Asteptam poze.

    RăspundețiȘtergere
  13. dl paun vreau sa va mai intreb si eu ceva :ce parere aveti despre sonar. se poate folosi la dunare? dvs . sau un baiat din gasca dvs aveti, folositi asa ceva? eu nu am si nu folosesc. va rog sa ma scuzati daca intrebarile mele par asa copilaresti, dar intreb si eu. am citit tot ce ati postat pe blog si cam aceleai metode de gasirea locurilor de pescuit pe care le-at prezentat le folosesc si eu (clasic).va doresc numai bine! s-au anuntat ploi! dunarea o sa creasca!. (ion serban, ploiesti).

    RăspundețiȘtergere
  14. Stai la un loc cu sonarul!Serbane,esti cumva baiatul caruia i-am adus senzorii de la Iorgu ?

    RăspundețiȘtergere
  15. Salut Mariane,,vezi ca am trimis invitatie pe email, sa te poti loga pentru a posta poze.

    RăspundețiȘtergere
  16. Da am primit e-mailurile,multumesc.
    Sunt in concediu, si cablul de descarcat poze este la serviciu.

    RăspundețiȘtergere
  17. Da are dreptate Marian(noi ne-am invatat sa il cautam clasic fara sonar, de multi ani) dar avem prieteni care folosesc sonar,dar asta nu inseamna ca prind m-ai mult ca noi(PE ZONA NOASTRA )dimpotriva.Singuru atu al sonarului e ca iti arata daca pestele e intre ape(adica e pe fund, s-au nu),chestia asta ,noi pescari nu o putem sti, dar o poti deduce in 1 zi si jumate maxim.Locurile bune le descoperi prin combinatia vizual+testare, cum sti si matale.

    RăspundețiȘtergere
  18. va multumesc pt informatie.pt dl marian:nu sunt baiatul caruia i-ai adus senzorii de la iorgu.(eu nu am , nu folosesc asa ceva).de cat timp merg la dunare nu am reusit sa imi, sa ne gasim o ZONA A NOASTRA. inca sunt la stadiul de cautare a zonei si de declarare: "bai gata am gasit-o asta este ZONA NOASTRA" aici o sa venim mereu. tot timpul eram invidios/invidiosi pe cei care prindeau peste si noi nu.ne spuneam " bai nu este posibil asa ceva" cum de stiu ei unde este peste?" si ne consolam cu ideea: " bai baieti, astia au sonar" . dl paun daca mi-ati spus ca nu folositi asa ceva si mergeti pe metoda clasica , mai m-am linistit. tot asa o sa folosesc si eu de aici inainte "METODA CLASICA" . sa va de Dumnezeu sanatate. sa auzim numai de bine. (ion serban ,ploiesti)

    RăspundețiȘtergere
  19. Poate te bagi la una mica cu noi.(pt. Serban)

    RăspundețiȘtergere
  20. Eu am sonar dar simplul fapt ca il am nu m-a facut sa prind mai mult sau mai mare. Sonarul e o "jucarie" cu care sa-ti ocupi timpul atunci cind nu prinzi peste, adica mai sondezi adincimea, mai vezi un posibil obstacol pe fundul apei, cam pe unde se afla pragurile; daca sti sa interpretezi imaginile atunci devine interesant, in sensul ca iti poti da seama daca sint si cam pe unde umbla pestii; am sa-l aduc la urmatoarea iesire, daca nu uit de el, sint curios cum arata sub apa locurile din care nea Vasile scoate crapii.

    RăspundețiȘtergere
  21. perioada concediilor a trecut, acum sunt cu serviciul si nu pot sa merg la "una mica ". in prezent sunt implicat intr-un proiect care dureaza 4 ani iar acum sunt in ultimii 2. cu servici si cu fiecare sfarsit de saptamana ocupat este mai greu sa ies la o iesire mica. eu oricum va multumesc pt invitatie! dupe ce termin ce mi-am propus o sa mai vorbim. pana la urmatoarea iesire fie ea si de cateva ore (cum ar fi pescuitul la copca), sau de mai multe zile , dati-mi voie sa visez, ca pescar hoinar ce sunt la : MAREA CAPTUTA! va doresc toate cele bune tuturor! sa auzim numai de bine! (ion serban , ploiesti).

    RăspundețiȘtergere