Dimineaţa pe gârlă

Dimineaţa pe gârlă
Pe Dunare acum vreo 35 de ani

vineri, 6 mai 2011

1 mai 2011 pe girla


Un picnic mai prelungit pe girla de 1 mai (o fosta mare sarbatoare ) cind se dadea voie pescarilor sportivi sa pescuiasca.De data asta ne-am luat liber fara a mai cere voie cuiva si am vizitat girla vreo 2 zile.Tot vechile locuri ,bratul Sf.Gheorghe.Sa mincat scrumbie la greu ,fripta pe tabla apoi turnat otet deasupra ,icre , sarmale si rata pe varza , totul cu mamaliga calda. La scrumbie ne-a ajutat si pretul de top 6 ron/kg ,sa facut si un mic depozit acasa ,cu ocazia asta,sau facut si filmari dimineata cind sar crapi iar aparatul chiar a surprins destui crapi sarind.





Ultima dimineata




O surpriza placuta ,in zona unde noi pescuim am intilnit niste tineri din Bucuresti care ecologizau zona ,pur si simplu venisera in delta pentru natura si pentru a face si putina curatenie.Mult respect pentru ei.





3 comentarii:

  1. Nu vreau sa critic, da slabut, tare slabut; eu unul sint dezamagit; clipurile sincer nu am avut rabdarea sa le vad pina la capat ca era cam aceeasi imagine si nu am rezistat iar pozele cu data si ora ....; in viziunea mea o poza oricit de faina ar fi, daca are data si ora sau prostul de fotograf isi scrie numele pe ea indiferent de motiv, acea poza nu face doua parale, dar asta e parerea mea personala si nu oblig pe nimeni sa fie de acord cu ea, e doar o parere personala.

    RăspundețiȘtergere
  2. Scuzele mele Cristi.clipurile sint doar sa ascultam natura ,pasarile ,la poze nu stiu sa setez data la aparatul ala si mai este ceva ,nu prea mai am chef de nimic,m-am saturat de tot si de toate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nea Ioane nu ai gresit cu nimic si de aceea scuzele nu-si au rostul, ce am scris mai sus e doar o parere personala si nu trebuie sa ti cont de ea.
    Cit despre chef, trebuie sa vina si zile mai bune o data si o data si atunci vei fi din nou Nea Ion pe care l-am cunoscut cu un an in urma; viata e ca valurile Dunarii, urca si coboara, niciodata nu ramine la fel.

    RăspundețiȘtergere