Dimineaţa pe gârlă

Dimineaţa pe gârlă
Pe Dunare acum vreo 35 de ani

luni, 17 ianuarie 2011

Actualizam revelionul pescarilor cu imagini


A fost frumos,am mai uitat un pic toti de necazuri si greutati ,a mai trecut un an , au venit si pescari pe care ii cunosteam doar de pe forum ,dunareni de-ai nostri , a fost sincer o bucurie pentru noi toti sa facem un mic chef cu alti pescari de girla ,viata e frumoasa cind mai uiti de ziua de miine,nea Vasile sa intrecut pe sine in prepararea borsului ,Gigel se cunoaste cu nea Cezar de 30 si ceva de ani si a fost o surpriza mare sa se regaseasca dupa atitia ani cu un om care la ajutat in delta atunci).Toti baieti au avut o mare pofta de distractie.Au fost propuneri ca la urmatorul revelion sa participe si tovarasele noastre ,dar sa nu stam impreuna (mese separate ,grupul doamnelor la distanta de minim 100m de grupul pescarilor si cu propunerea ca (virgula ) cele 2 grupuri sa nu se viziteze.) .Poate anul care vine vor veni si cei care au lipsit anul asta.
............................................................................................
ps.clipuri sint multe sper sa reusesc sa le pun in vreo 2 zile.





4 comentarii:

  1. Mi-a facut placere sa va revad pe toti: Ion, Gigel, Marian, Gheorghe, Vasile, Mihai; si imi doresc sa ne intilnim si anul acesta, la vara, pe malul girlei pentru noi aventuri la pescuit.
    Mi-am rezervat 20 de zile de concediu pentru luna septembrie, poate reusim o coborire pe Sf Gheorghe cu doua barci transformate in pluta.

    RăspundețiȘtergere
  2. 20 de zile de concediu ? Cam putine .....

    RăspundețiȘtergere
  3. 20 in septembrie si 5 in august. O luna si ceva nu mai dau pe la munca, o sa fac naveta intre balta si casa.

    RăspundețiȘtergere