Dimineaţa pe gârlă

Dimineaţa pe gârlă
Pe Dunare acum vreo 35 de ani

miercuri, 3 noiembrie 2010

Iesirea de la sfirsit de octombrie




























9 comentarii:

  1. domnule Paun mi-ati facut o surpriza nemaipomenita, care adevereste cu putere inca o data zicala:"Lumea este mica" , pe nea Vasile il cunoastem si noi!!!!!!. ma uitam la clipuri si nu imi venea sa cred!! pe nea vasile nu l-am mai vazut cam de 5-6 ani de cand nu am mai fost la Nufarul. un pescar veritabil de Dunare. de fiecare data cand venea la noi la tabara sa se mai odihneasca putin din datul la rame nu exista sa nu aibe el in barca vreo captura,doua. sa-i dea Dumnezeu sanatate si noua la fel. sa auzim numai de bine!(ion serban, ploiesti).

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu nea Vasile ma cunosc de vreo 11 ani.Tot la Nufaru ne-am cunoscut ,atunci am descoperit eu zona respectiva,anterior pescuisem pe alte locati ,Balteni de sus vreo 5 ani si ,si m-ai inainte de asta zona podului Giurgeni pe raza de vreo 20km, toate locatile.Nea Vasile pescuieste acolo de mult m-ai multi ani , cred ca de vreo 25 de ani,oricum, cind am ajuns noi acolo ,era pustiu,nu calca picior de pescar in afara de nea Vasile si grupul nostru (care atunci era mic) ulterior sa marit apoi au aflat si alti si alti , acum sintem o mare familie in special constanteni si prahoveni(ne informam telefonic uni pe alti daca merge si cum e apa, atunci cind un grup e pe girla ) dar nu toti au revenit acolo. Pescuitul e diferit la butuci si multi nu s-au adaptat.Vezi ca pe blog e o sectiune,, clipurile noastre,, facuta de mine in octombrie ,nea Vasile apare in multe clipuri ale noastre,de fapt am facut si revelioane ale pescarilor impreuna ,pot spune ca face parte din grupul nostru si ne mindrim cu asta.Dar de la Tulcea m-ai este si nea Mihai si Augustin si m-ai nou Cristi , Cristi de la Tulcea care a ajuns ultimul in grupul nostru si de la care avem toti de invatat (si culmea, e cel mai tinar) Eeeeeeeee nea Serbane asta e viata ,vorba matale ,,Lumea e mica,,

    RăspundețiȘtergere
  3. va multumesc pt. atentie! iar despre invatat vreau sa zic:-cat traim pe acest pamant avem cate ceva de invatat de la oameni mai mari sau mai mici decat noi si nu trebuie sa ne fie jena din aceasta cauza. nimeni nu s-a nascut invatat.(sa auzim numai de bine, ion serban , ploiesti).

    RăspundețiȘtergere
  4. Brovo nea Ioane, beam, mancam, nea Gigel Pescuiam, nea Gigel prindeam crap, prindeam moaca.

    RăspundețiȘtergere
  5. Maine sint iar ocupat cu treburi dar duminica incerc un 36; poate poate agat ceva ca n-am mai prins nimic de-o luna.

    RăspundețiȘtergere
  6. Chiar ma intrebam ce e cu tine ,de taci ,dute ,eu nu pot veni ,dar vine Marian saptamina viitoare,
    Ma duc miine pe la Gigel ca are o problema ,a facut un cheag de singe pe o vena la un picior (a fost la Bucuresti ieri) ,saptamina viitoare il opereaza.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am avut o saptamina incarcata (stat peste program, venit acasa frint de obodeala, nu mai aveam chef de nimic); transmite-i sanatate lui Gigel.
    Daca tine vremea poate vin si eu la butuci cind apare Marian; cineva trebuie sa faca poze si clipuri macar, daca peste n-o fi.

    RăspundețiȘtergere