Dimineaţa pe gârlă

Dimineaţa pe gârlă
Pe Dunare acum vreo 35 de ani

miercuri, 10 noiembrie 2010

Se pleaca pe girla dupa dl. Crap ,11 noiembrie 2010

Miine dimineata,

Fara prea multe zorzoane ,doar sfinta mamaliga ,,a la traditional,,, si spiritul nostru de cautatori, pescari de baza vom fi 2, eu si Marian ,Gigel nu poate veni, miine se interneaza pentru o operatie (nu ceva grav),crapul maninca binisor de la iesirea trecuta , apa e buna ca limpezire si ca (virgula )cota , s-au luat zilele trecute si bucati serioase peste 10kile si sub 10 ,timpul e super ,parca am fi in septembrie ,pentru cine e curios,eu unu nu m-ai sper de mult la marea captura,la mine de multi ani functioneaza alt moto ,ceva de genul ,,ce o vrea dumnezeu ,insa uneori acest moto e insotit de o insistenta ,dar nu mereu ,de multe ori ma bucur in sinea mea ca sint acolo,PE GIRLA si ma multumesc cu atit. Dupa ultimele prognoze meteo se pare ca vom avea o iarna blinda, deci sint sanse sa ne intilnim cu dl.Crap si in urmatoarele luni. Daca am intrat in iarna cu cotele astea ,sint sanse mari sa nu avem fluctuati mari pina in primavara (iarna precipitatiile ramin depuse la sol )

Nu va m-ai tin cu alte povesti ,incercam sa raminem cu imagini cit m-ai multe de la iesirea asta.

Asta a fost iesirea ,m-ai sint citeva clipuri ,vor fi puse zilele urmatoare

DRILURI SI CAPTURI DE LA IESIREA ASTA

APROVIZIONARE CU BRINZA SI CARNE DE LA CIOBANI DIN ZONA


POVESTI DESPRE BAUTA TRASA CU PITESTENIDar pitesteni , baieti de toata isprava,dar baieti de toata isprava sint aproape toti pescari

NATURA SOUND,DANUBE MORNING ,11 NOIEMBRIE 2010


LA TULCEA LA MOMEALA


APROVIZIONARE CU PRODUSE ECOLOGICE


CHAMPIGNION MATUR
PE DRUM
TABARA LUI NEA ION
BUCATARIA

TALICA PITESTEANU
TABARA PITESTENILOR ,ALTI NEBUNI ,CA NOI
LA BETE , LA MARUNTIS
JUNGLA


NEA VASILE
REGINA DAM QUICK

LA ASTEPTARECAMERA ASTEAPTA UN MOTIV SA FIE PORNITA
O BATUTA LA FATA LOCULUI

CU STRIGATURI

VECINI DE LA PLOIESTI SI PLOPENI
VECINI DE LA PITESTI


NEA VASILE LA ASTEPTARECRISTI

UN PESCAR INGINDURAT

NEA MIHAI
MARIAN
CRISTI LA ASTEPTARE


CRAPUL LUI NEA MIHAI (12KG)

A VENIT TIMPUL CIUPERCILOR

SE LASA CU O MASA GREA


NEA ION ,, FARA COMENTARI,,
SA TRECUT LA SIESTA SI DEGUSTARI


SA DEA DUMNEZEU SANATATE LA TOATA LUMEA SI SA NE VEDEM PE GIRLA ( ASTEA SINT CELE M-AI FRUMOASE AMINTIRI ,NU BANI CISTIGATI IERI AZI SAU MIINE)


10 comentarii:

 1. Dupa cum am anuntat voi fi si eu; mi-am aranjat la servici pt. liber si daca nu intervine nimic vineri dimineata, nu chiar de la prima ora, "incalec" pe barca si la drum adica pe GIRLA.
  Am o rugaminte: cind va oriti pentru cumparaturi vreau sa-mi cumparati si mie doua PET-uri de bere la 2,5 L si un bidon de apa la 5 L si cind ne vedem va dau banutii.
  Am un bidon de 5 L cu porumb la inmuiat de vreo luna; e timpul sa-l dau pe balta si sa-mi incerc norocul la ceva mare; de data asta merg pe varianta mare sau nimic, nu ma intereseaza ciortanii sau carasii; daca am noroc si prind ceva peste 10 Kg/bucata atunci si pestele va avea noroc, va fi filmat, pozat si eliberat (pentru cunoscatori: pina acum nu am prins peste 10 Kg/bucata)
  Pacat ca nu va fi si nea Gigel; atunci cind ne vom afla impreuna in jurul focului sau al ceaunului cu fasole ne vor lipsi povestile lui, sint sigur de asta; oricit de reusita ar putea fi aceasta iesire ceva va lipsi: vocea inconfundabila a lui nea Gigel; sanatate nea Gigel.

  RăspundețiȘtergere
 2. am mincat un p de la opriti pentru cumparaturi

  RăspundețiȘtergere
 3. sa aveti grija de voi si sa va intoarceti cu bine. va asteptam cu filmari. (ion serban, ploiesti).

  RăspundețiȘtergere
 4. Aha, deci faci o iesire bre,asteptam rezultate..

  RăspundețiȘtergere
 5. Baietii sint pe treaba, adica ieri s-a prins de-o ciorba, Marian a luat unul la 2 Kg; azi nu stiu daca s-a mai luat ceva ca m-a sunat Marian si mi-a spus ca au terminat berea, inclusiv PET-urile (2 buc la 2,5 L) cumparate la rugamintea mea pentru mine, asa ca acum plec si eu pe balta, sa mai prind lumina ca trebuie sa dau o fuga cu barca pina la Nufaru, in sat, sa cumpar "carburant" pe baza de cereale.

  RăspundețiȘtergere
 6. Sa venit de pe girla,avem poze si clipuri la greu, probabil le vom baga de la jumatatea saptamini viitoare ,zilele urmatoare sint alte prioritati.

  RăspundețiȘtergere
 7. Mai bine daca ne tine vremea , mai bagam una .
  Fara muzica si bautura.

  RăspundețiȘtergere
 8. Modifica data si ora pe camera foto sau mai bine scoatele de tot ca strica bunatate de poze

  RăspundețiȘtergere
 9. Nu o m-ai folosesc ,,e net superior Canon

  RăspundețiȘtergere