Dimineaţa pe gârlă

Dimineaţa pe gârlă
Pe Dunare acum vreo 35 de ani

duminică, 11 septembrie 2011

Supliment Picasa

Am creeat un cont suplimentar deoarece spatiul de depozitare in Picasa Web (creat cu vechiul cont )este ocupat in proportie de 97% . Dupa expeditia din Delta Dunari terminata zilele trecute ,s-au adunat iar vreo 500 de poze,poze care nu incapeau in spatiul de depozitare din vechiul cont,astfel pot depozita noile poze in noul spatiu creeat in aplicatia Picasa Web , aplicatie care lucreaza foarte bine in tandem cu sectiunea bloger ,voi incerca sa folosesc noul cont doar pentru a descarca viitoare poze .
urmeaza ca zilele urmatoare sa incarc pozele pe blog la sectiunea pagini speciale,
adresa :

2 comentarii:

  1. salutare,salutare! la sfarsitul lui septembrie vreau sa ma duc la pescuit la dunare,dar cu cotele astea asa mici nici nu stiu in ce parte sa o iau. a mai pomenit cineva cote asa mici? eu cred ca in situatii deastea este bine sa il cauti pe peste la gropane. astept pareri , raspunsuri si sfaturi. va multumesc! (ion serban ploiesti)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nea Serbane ,cea mai mica cota de care imi aduc aminte e de +70 la Tulcea ,trebuie cautat pe gropane ,vorba matale ,ca sa te descurci bine iti trebuie : timp ,banii, barca cu motor si un sonar . Asa reusesti sa dai de el ,de pe mal cu rucsacul in spinare e exclus. La ultima iesire care am avut-o am pescuit pe o locatie super ,la 1m de mal , apa avea 5m adincime ,la 4,5 m avea 7m adincime ,de fapt era o groapa linga mal care avea vreo 9m adincime maxima.Nu era neam de peste acolo,am stat 2 zile si am prins o moaca la 1,5kg ,cind ne-am uitat cu sonarul nu era peste deloc acolo (si nadisem si cu porumb ,dar degeaba ).noi alesesem locatia fara sa o controlam cu sonarul,o alesesem asa doar dupa cum arata, Cristi pescuia din barca la 1 km de noi ,putin mai jos de iesirea dintr-un lac ,si prindea ciortan la 1,2 kg la o adincime de 4,5 m maxim.Daca nu ai sonar si barca sa il cauti ,nu faci nimic.

    RăspundețiȘtergere